سیل و آبگرفتگی در هشت استان، به 206 نفر امدادرسانی شد
به گزارش وبلاگ بازسازی ساختمان، معاون عملیات سازمان امدادو نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به 206 نفر متاثر از سیل و آبگرفتگی در 48 ساعت گذشته اطلاع داد و گفت: در هشت استان کشور شاهد سیل و آبگرفتگی بودیم.

مرتضی مرادی پور گفت: هشت استان اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان و لرستان در 48 ساعت گذشته متاثر از بارش شدید باران و وقوع سیل و آبگرفتگی بودند.
وی با بیان اینکه امدادگران هلال احمر در یک شهر، چهار روستا و 6 منطقه عشایرنشین به شهروندان متاثر، امدادرسانی نموده اند، اضافه نمود: به 206 نفر در 48 ساعت گذشته امدادرسانی شده و 32 نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: 20 تیم امدادی شامل 61 نفر در این عملیات مشارکت داشتند و 13 دستگاه چادر امدادی، 55 تخته پتو و 284 کیلوگرم نایلون بین حادثه دیدگان توزیع کردند.
به گفته مرادی پور، امدادرسانی در منطقه ها متاثر از سیل و آبگرفتگی در کشور همچنان ادامه دارد.
وبلاگ بازسازی ساختمان اجتماعی رفاه و تعاون
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان