پیغام های 8 گروه مقاومت عراق ، چرا مقاومت به تحرکات آمریکا هشدار داد؟
به گزارش وبلاگ بازسازی ساختمان، هشت گروه مقاومت عراق با صدور بیانیه ای مشترک حضور نیرو های آمریکایی در عراق را اشغالگری دانسته و بر ادامه مقاومت تا خروج کامل این نیرو ها از عراق تاکید کردند.

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ بازسازی ساختمان، هشت گروه مقاومت عراق با صدور بیانیه ای مشترک حضور نیرو های آمریکایی در عراق را اشغالگری دانسته و بر ادامه مقاومت تا خروج کامل این نیرو ها از عراق تاکید کردند. در این بیانیه هشدار داده شده است که در صورت عدم خروج، خاک عراق را به جهنمی برای اشغالگران تبدیل خواهند کرد.
این بیانیه که به امضای هشت گروه مقاومت اسلامی عراق یعنی جنبش عصائب اهل الحق، گردان های سید الشهداء (علیه السلام)، جنبش الاوفیاء، جنبش جند الامام، جنبش النجباء، گردان های الامام علی (علیه السلام)، سرایا عاشورا و سرایا الخرسانی حامل پیغامی در سه سطح است.
این بیانیه پس از آن صادر شد که آمریکا همچنان بر ادامه حضور نظامی در عراق تاکید دارد و مصوبه مجلس مبنی بر خروج نظامیان این کشور از عراق را نادیده گرفته است لذا پیغام اول آن خطاب به آمریکا و هشدار به تداوم حضور اشغالگران در عراق است.
این بیانیه همچنین پس از آن صورت گرفت که آمریکا نیرو های خود را از بعضی از پایگاه های نظامی خود در عراق خارج و آن ها را به عراقی ها واگذار نموده و این نیرو ها را در پایگاه های مشخصی از جمله عین الاسد واقع در استان الانبار و حریر در استان اربیل متمرکز نموده و سامانه پدافندی برای حمایت از نظامیان خود در این پایگاه ها مستقر نموده است.
در واقع گروه های مقاومت با صدور این بیانیه هشدار دادند که این تحرکات جدید آمریکا و واگذاری بعضی از پایگاه های نظامی به عراقی ها نه تنها به معنای خروج تدریجی از عراق نیست بلکه استقرار سامانه پاترویت در عراق نشان می دهد که آمریکا تصمیمی برای خروج از عراق ندارد بلکه برای آینده این کشور برنامه دارد و برای حضوری طولانی مدت در این کشور می اندیشند. طرحی که سعد السعدی عضو دفتر سیاسی عصائب اهل الحق از آن پرده برداشت.
گروه های سیاسی عراق در این بیانیه در واقع نقشه راه مقاومت اسلامی را برای مقابله با اشغالگران و شکست طرح های آن ها در مراحل آینده ترسیم کردند چرا که در این بیانیه تاکید شده است که عملیات های گذشته تنها پاسخ کوچکی به تجاوزات اشغالگران بوده گرچه همین را تاب نیاوردند و مجبور شدند که نیرو های خود را خارج و آن را در پایگاه های مشخصی متمرکز نمایند و سامانه پدافند هوایی برای حمایت از آن بیاورند لذا اگر همه گروه های مقاومت تصمیم بگیرند که در آن واحد، با اشغالگران مقابله نمایند، چه واکنشی خواهد داشت؟.
پیغام دوم آن که خطاب به گروه های سیاسی است که در آن از نحوه تصمیم برهم صالح ٰرئیس جمهور برای معرفی عدنان الزرفی برای تشکیل کابینه جدید و عملکرد بعضی جریان های سیاسی و نمایندگان مجلس در حمایت از وی به شدت انتقاد شده است. در این بیانیه همچنین ابراز امیدواری شده است که نمایندگان اکثریت مجلس به کابینه نامزد جنجالی رای ندهند.
در واقع یکی از دلایل اصلی مخالفت گروه های مقاومت با نامزدی الزرفی حمایت های آشکار آمریکا از شخص وی و نادیده دریافت الزرفی به مصوبه مجلس در خروج نظامیان آمریکایی از عراق است. به عقیده گروه های مقاومت در برنامه دولتی الزرفی که روز شنبه به ریاست مجلس ارائه شده مصوبه مجلس عراق در مورد خروج نیرو های آمریکایی از عراق کاملا نادیده گرفته شده است. مسئله ای که خطوط قرمز گروه های مقاومت تلقی شده و لذا طبیعی است هر نامزدی که این مسئله اساسی را نادیده بگیرد مورد حمایت جریان مقاومت نیز نباشد.
بیانیه پایانی گروه های مقاومت اسلامی عراق خطاب به ملت عراق است که به ملت عراق اطمینان داده می گردد مقاومت نه تنها در میدان های نظامی در کنار آنهاست بلکه در دیگر عرصه ها از جمله مبارزه با هر خطری که عراق را تهدید کند در کنار ملت عراق خواهد بود هر چند این دشمن جدید ویروسی کُشنده باشد آنچنان که در این بیانیه از کرونا به دشمن جدید جان ملت عراق یاد شده است.
با بیانیه گروه های مقاومت در عراق به نظر می رسد اوضاع سیاسی عراق وارد مرحله جدیدی شده و کار بر آمریکایی ها در آینده سخت خواهد شد چرا که آمریکایی ها باید بین ماندن و فرار از عراق یکی را انتخاب نمایند که در صورت عدم خروج با مقاومت سرسختانه تمامی گروه های مقاومت روبرو خواهد شد و تبعات سختی فرا روی آن ها خواهد بود.
منبع: خبرگزاری دانشجو